Εταιρική επικοινωνία.
Βασικό συστατικό - E-Mail.
Το email αποτελεί πλέον το βασικό στοιχείο επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων. Καθημερινά διακινούνται δισεκατομμύρια emails ανά τον κόσμο. Κάθε επιχείρηση πλέον αποκτά εταιρικό email (και όχι κάποιον λογαρισμό στο yahoo ή στο gmail) και εξασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων που διακινεί. Παράλληλα αποκτά κύρος και υπόσταση ως σύγχρονη επιχείρηση.

Αποκτήστε κι εσείς το εταιρικό σας email σήμερα.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

1. Webmail.

To webmail δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης να έχουν πρόσβαση στο e-mail τους από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου που έχει πρόσβαση στο internet. Η υπηρεσία παρέχεται με χρήση του εργαλείου Horde, το οποίο αποτελεί αξιόπιστη και ασφαλή λύση ως σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

2. Πρόσβαση μέσω Outlook.

Μετά την δημιουργία εταιρικού email θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να λαμβάνετε τα emails με μορφή pop3 ή imap στο outlook ή όποιο άλλο πρόγραμμα email χρησιμοποιείτε.

3. Απεριόριστο αριθμό e-mails.

Η υπηρεσία email της getasite σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε απεριόριστο αριθμό email, με όριο καλής χρήσης της υπηρεσίας τα 100. Σε περίπτωση που υπάρχει πραγματική ανάγκη για επιπλέον των 100 emails, εξετάζεται η ανάγκη από κοινού και δίδεται η κατάλληλη λύση.

Bookmark and Share